Loon en contract

Payrolling Plus is uw juridische en administratieve werkgever en draagt zorg voor de uitbetaling van uw salaris en opgebouwde reserveringen. De organisatie waar u de werkzaamheden verricht is de inlener. Deze is verantwoordelijk voor het inroosteren en dagelijks begeleiden van u op de werkvloer.

Payrolling Plus is opvolgend werkgever als u al voor het bedrijf heeft gewerkt waar u voor gaat werken. Dit betekent dat Payrolling Plus alle daaruit voortkomende verplichtingen overneemt. Zo is er bijvoorbeeld geen sprake van een nieuwe proeftijd en worden de opgebouwde dienstjaren ‘meegenomen’. De overeenkomst wordt conform de geldende cao opgesteld.

Payrolling Plus hanteert de salarissen en toeslagen voor overwerk en onregelmatigheid van de cao van de onderneming waar u werkzaam bent inclusief toekomstige salarisstijgingen.

Dus uw loon is niet lager dan het loon dat u verdient als u "rechtstreeks" voor de inlener zou werken. Meestal verdient u bij Payrolling Plus zelfs netto meer dan bij de inlener en heeft Payrolling Plus gunstigere secundaire arbeidsvoorwaarden dan de inlener, denk hierbij aan spaarloonregelingen, collectieve verzekeringen, etc.

Sitemap Payrolling Plus
home
- over ons
Werkgevers
- Wat is payrolling?
- Waarom Payrolling
- Voordelen
- Kosten
- Offerte aanvragen
- Downloads werkgevers
Werknemers
- Wat is payrolling?
- Loon en Contract
- Voordelen
- Veel gestelde vragen
- Downloads werknemers
Overige diensten
- Overzicht
- Partners
Contact
- Adresgegevens
- Contactformulier

© 2010 Payrolling Plus - Webdesign: Stroecken Webdesign